Hvid chokoladebrownie med jordbærcreme
125 g smør200 g Hvid Chokolade3 æg300 g sukkerkornene af 1/2 vaniljestang150 g hvedemel1 tsk. bagepulverTilsættes i dejen til sidst100 g Hvid Chokolade groft hakket100 g Marcipan i tern75 g valnødder groft hakkedeolie eller smør til formenTopping50 g Hvid Chokolade1/2 dl piskefløde1 dl piskefløde2 spsk. jordbærmarmeladePyntfriske jordbærSådan laver du Hvid chokoladebrownie med jordbærcremeSmelt smør og chokolade over lav varme, gerne over vandbad og lad det køle lidt.Pisk æg, sukker og vaniljekorn luftigt. Rør æggemassen og chokolade sammen. Sigt mel og bagepulver i og rør rundt til det hele er godt blandet.Vend hakket chokolade, marcipan og valnødder i dejen.Smør en form (ca. 24 x 24 cm), læg bagepapir i bunden og hæld massen i. Bag kagen ved 180° C i 40-50 minutter. Lad den køle af.Smelt 50 g chokolade over vandbad sammen med 1/2 dl piskefløde. Tag det af varmen og lad det køle lidt. Pisk 1 dl piskefløde til blødt skum og vend det forsigtigt med chokolademassen og jordbærmarmelade.Kom cremen i en sprøjtepose og lad den køle helt af. Skær kagen i 12 stykker og sprøjt med jordbærcreme. Pynt med jordbær